Våra Uppdrag

Allt ifrån rörlossning för stora fjärrvärmesystem till specialtransporter, demonteringar och båtlyft

Våra Uppdrag

Våra vanligaste uppdrag är att tillhandahålla mobilkran och tornkran med förare åt kunder som själva leder arbetet, exempelvis byggbolag, fastighetsbolag, båtklubbar och industrier. Vi kan även ta helhetsansvar för planering och genomförande av lastning, transport, lossning och lyft på plats. Det kan gälla allt ifrån rörlossning för stora fjärrvärmesystem till specialtransporter, demonteringar och båtlyft.

Våra uppdrag kan också handla om att utbilda personalen på det aktuella företaget eller organisationen. Vi har ett brett utbud av utbildningar på lyftande maskiner. Med egna maskiner och med hjälp av våra partners kan vi ordna praktiken inom ramarna för Kranbolaget utbildning. Vi utför likaså utbildningen företagsförlagt och kan genomföra praktiken på befintliga maskiner på plats.

 

Demontering pågår av 17 ton tungt lyftok

Kranbolaget utbildning följer med på uppdragen för Sveriges största sjökran, Lodbrok.

Bara ett av alla marina uppdrag lyftande maskiner. Den här gången på Lodbrok på jobb inne vid Slussen i Stockholm. Lagom till lunch ett litet lyft på 37 ton. Framåt eftermiddagen var det dags för det större lyften, denna gång med ca 70 ton i kroken. Jens styrde reglagen med både fingertoppskänsla och järnhand. 


Vår unika kompetens med GZ-kurvor sjöhävning och andra unika marina faktorer bidrar till att vi har fått allt fler utbildningsuppdrag även inom hamn och till sjöss. Här hjälper vi till att validera förarens kunskap och höja kunskapen ytterligare. 
Hör gärna av dig om du har frågor. Det finns mycket vi kan bidra med till er lyftverksamhet.

  

Utbildning på Minikran

En typisk utbildningsdag när våran uppdragsgivare ber oss utbilda sin personal på Minikran. Teorin genomförs på vår depå i Rosersberg och praktiken för Minikran sker på Krankungens minikranar. 

  

Kontakta oss

Vi hjälper er att planera för rätt sorts maskiner på rätt plats för säkra och kostnadseffektiva lyft

Kul att höra av dig! Vi återkommer snarast möjligt.
Maskinentreprenörernas logotyp Svenska Mobilkranföreningens logotyp