Kranbolaget

Vi kan regelverk, service, användningsområden, manövrering och planering för alla slags lyftoperationer

Kranuthyrning, bemanning och utbildning

Moderna maskiner, erfaren personal och branschgodkända utbildningar

Trygga avtal

Vi följer standardavtalet AHK 18 som har utarbetats av Svenska mobilkranföreningen.

För säkerhets skull

Säkerheten är vår högsta prioritet. Våra förare utbildas löpande och har gedigen erfarenhet av komplicerade lyftuppdrag. Vi etablerar långsiktiga relationer med våra kunder för att säkerställa såväl säkerhet som kostnadseffektivitet.   

  

 

kranbolaget - för hela lyftkedjan

 

- Säkerhet går alltid först

- Ansvarstagande skapar trygghet

- Förtroende ger långsiktiga relationer

- Engagemang är vårt signum

 

” Ni har verkligen försett oss med rätt maskin för uppdraget; visar på maximal kundnytta”  Feedback från entreprenadföretag 

    

  

Som helhetsleverantör

erbjuder vi lösningen du söker

  

Mobila kranar

Vi hyr ut moderna, flexibla och miljöanpassade mobilkranar. Citykranar som ger stor lyftförmåga på trånga arbetsplatser eller Allterrängkran med ökad lyfthöjd och lyftförmåga. Men vi har ett stort utbud av alla sorters lyftande maskiner via vårt eget kontaktnät där vi förser branschen med rätt typ av maskin.  

  

Stationära kranar

Vi hyr ut stationära kranar, både mindre med en maximal lyftkapacitet på 2 ton upp till de självresande kranarna med en maximal lyftkapacitet på 8 ton. Men vi har ett stort utbud av alla krantyper via vårt eget kontaktnät där vi förser branschen med rätt typ av kran.  Att välja rätt kran och placera den på bästa möjliga plats inom arbetsområdet sparar både tid och pengar. Vi hjälper er att planera och etablera för bästa möjliga kapacitetsutnyttjande antingen det gäller anläggning, materialhantering, konstruktion eller husbyggnad. 

  

Utbildning

Att arbeta med lyftande maskiner kan ta dig in på många olika yrkesområden. De lyftande maskinerna var historiskt sett varit helt nödvändiga för att effektivisera arbetet inom alla yrkesområden i samhället.

Den snabba utvecklingen av tekniken och styrkan i de lyftande maskinerna ger helt nya möjligheter för transport-, industri-, bygg- och hamnarbetet att effektiviseras. Därför kan du som utbildar dig på lyftande maskiner också tillämpa dina kunskaper inom många olika arbetsområden. 

Vi kan lyft - oavsett om det är faktiska lyft med avancerade maskiner, stora kunskapslyft för enstaka individer eller utveckling av hela organisationer. På en tuff arbetsmarknad är det den som har de bästa och tydligast verifierade kompetenserna som klarar sig bäst.

  

Bemanning

Rätt tid, rätt plats och rätt kompetens är ledord i vår verksamhet. Säkerhet är vår högsta prioritet. Våra förare erhåller löpande kompetenshöjning och de har gedigen erfarenhet av komplicerade lyftuppdrag. Vi har en stark förståelse för att våra tjänster har en nyckelfunktion för våra kunder. Då krankörning och lyftlogistik är en central och särskilt viktig del av produktionen arbetar vi med långsiktiga kundrelationer där vår personal har god insyn i kranmodell, arbetsrutiner och de riskanalyser som gäller i den unika arbetsmiljön som våra kunder har.

  

 

  

 

 

  

Prenumerera på vårat NYHETSBREV 

 Vi skickar nyhetsbrev till dig - utkommer ca 4 ggr/år. Här bjuder vi dig på nyheter, tips och erfarenheter som rör allt kring kranar, lyft och nya regelverk.

Kontakta oss

Vi hjälper er att planera för rätt sorts maskiner på rätt plats för säkra och kostnadseffektiva lyft

Kul att höra av dig! Vi återkommer snarast möjligt.
Maskinentreprenörernas logotyp Svenska Mobilkranföreningens logotyp