Bemanning

Kranförare med rätt kompetens och erfarenhet för varje uppdrag

Bemanning

Hyr in rätt kompetens och kranförare för säkra projekt.

Vi finns där för hela projektet

God planering säkerställer att kran och kranförare fungerar bra tillsammans med resterande personal när bygget startar. Vi finns där under hela projektet för er trygghet.

För säkerhets skull

Rätt tid, rätt plats och rätt kompetens 

Är ledord i vår verksamhet. Säkerhet är vår högsta prioritet. Våra förare erhåller löpande kompetenshöjning och de har gedigen erfarenhet av komplicerade lyftuppdrag. Vi har en stark förståelse för att våra tjänster har en nyckelfunktion för våra kunder.

Våra kranförare

Kranbolaget har erfarna och kompetenta kranförare för bemanning av kranar av alla modeller och storlekar. Stationära byggkranar, hamnkranar eller traverser. Vi har kranförare för längre eller kortare projekt.

Utbildning med våra kunder

Tillsammans med våra kunder genomför våra förare en introduktionsutbildning/inkörning på den aktuella kranen. Våra förare har goda erfarenheter från många olika kranar och de formella utbildningsintyg som krävs inom respektive kollektivavtalsområde och inom nationell lagstiftning.

Långsiktiga relationer

Då krankörning och lyftlogistik är en central och särskilt viktig del av produktionen arbetar vi med långsiktiga kundrelationer där vår personal har god insyn i kranmodell, arbetsrutiner och de riskanalyser som gäller i den unika arbetsmiljön som våra kunder har.

 

Dennis krok

 

Du som kranförare är branschens viktigaste resurs - Gå med i Kranförarpoolen!

KRANFÖRARPOOLENs syfte är att stödja alla våra tidigare elever och andra kranförarkollegor genom tuffa tider, samt säkra kranföretagens framtida behov av kompetenta medarbetare. Du är varmt välkommen att anmäla dig, helt gratis, till vår KRANFÖRARPOOL för att framför allt öka möjligheten till framtida uppdrag och anställningar. Det gör du enkelt genom att fylla i formuläret. Läs mer och Klicka här

Dessutom kan vi ge dig värdefull information om om aktuella branschfrågor, kompetensutveckling, samt råd och stöd för dig som kranförare dels via vårat uppskattade nyhetsbrev men du kan alltid höra av dig med dina funderingar så hjälper vi dig att reda ut frågetecknen. 

 

Låt oss hjälpa till!

Använd kontaktformuläret eller kontakta:

Carina Falk +46 (0) 708 117 950 carina @ kranbolaget.se för snabb hjälp i bemanningsfrågor.

Mikael Håkans +46 (0) 722 380 813 mikael @ kranbolaget.se för snabb hjälp i byggprojektfrågor.

Mikael Widerdal +46 (0) 735 133 723 utbildning @ kranbolaget.se för snabb hjälp i utbildningsfrågor.

Kontakta oss

Vi hjälper er att planera för rätt sorts maskiner på rätt plats för säkra och kostnadseffektiva lyft

Kul att höra av dig! Vi återkommer snarast möjligt.
Maskinentreprenörernas logotyp Svenska Mobilkranföreningens logotyp