Bemanning

Kranförare med rätt kompetens och erfarenhet för varje uppdrag

Bemanning

Hyr in rätt kompetens och kranförare för säkra projekt.

Vi finns där för hela projektet

God planering säkerställer att kran och kranförare fungerar bra tillsammans med resterande personal när bygget startar. Vi finns där under hela projektet för er trygghet.

För säkerhets skull

Rätt tid, rätt plats och rätt kompetens är ledord i vår verksamhet. Säkerhet är vår högsta prioritet. Våra förare utbildas löpande och de har gedigen erfarenhet av komplicerade lyftuppdrag. Vi har förståelse för att våra tjänster är en nyckelfunktion för våra kunder.

Våra kranförare

Kranbolaget har erfarna och kompetenta kranförare för bemanning av kranar av alla modeller och storlekar. Stationära byggkranar, hamnkranar eller traverser. Vi har kranförare för längre eller kortare projekt.

Utbildning med våra kunder

Tillsammans med våra kunder genomför våra förare en introduktionsutbildning/inkörning på den aktuella kranen. Våra förare har goda erfarenheter från många olika kranar och de formella utbildningsintyg som krävs inom respektive kollektivavtalsområde och inom nationell lagstiftning.

Långsiktiga relationer

Då krankörning är en central och särskilt viktig del av produktionen arbetar vi med långsiktiga kundrelationer där vår personal har god insyn i kranmodell, arbetsrutiner och de riskanalyser som gäller i den unika arbetsmiljön som våra kunder har.

Låt oss hjälpa till!

Använd kontaktformuläret eller kontakta Dennis Nyberg på 0708-300 334 för snabb hjälp.

Kontakta oss

Vi hjälper er att planera för rätt sorts maskiner på rätt plats för säkra och kostnadseffektiva lyft

Kul att höra av dig! Vi återkommer snarast möjligt.
Maskinentreprenörernas logotyp Svenska Mobilkranföreningens logotyp